Despre noi

Fără parfum, alcool, parafină, parabeni, silicon, coloranți sau alte chimicale.

Multe persoane mă întreabă de ce tocmai produse bio şi de ce doar ingrediente certificate EcoCert Franța. O să vă dezvălui cum am ales, împreună cu soțul meu (el terminând bio chimie, a ales şi postliceeala de Asistent Medical Generalist, iar eu am dobândit câteva diplome în urma unor cursuri la Sibiu, pe parte de cosmetică şi tehnician maseur), să dezvoltăm un business din pasiunile noastre. 

Încă din adolescență am fost atrasă de toată partea aceasta de natural, sănătos, fără adaosuri chimice. Am început cu simple măşti de față sau păr dintr-o carte dăruită de bunica mea. Pe măsură ce încercam fiecare rețetă de care aveam nevoie, îmi doream să ştiu tot mai mult şi mai mult, văzând minunatele efecte.

Aşa am aflat ca amestecurile bio dau rezultate şi au efecte de lungă durată sau chiar reuşesc să elimine în totalitate anumite imperfecțiuni, datorită asemănării între compoziția din fiecare ingredient bio cu celula umană. Astfel că, spre deosebire de alte produse pentru îngrijirea tenului/corpului care conțin parafine, parabeni, PEG-uri, OMG, silicon, alcool, coloranți şi parfumuri artificiale, produsele bio au o acțiune de până la 24 h după aplicarea lor, față de cele înainte menționate care se reduc la 4-6 h de acțiune. 

Majoritatea formulelor bio este de ajuns să fie aplicate o dată pe zi sau de doar 3-4 ori pe săptămână, ceea ce le oferă un alt plus, astfel putând fi utilizate timp mai îndelungat dintr-un singur recipient. De exemplu, o cremă anticelulitică bio, la aceeaşi cantitate cu o cremă mai artificială, poate să te țină până la de 2-3 ori mai mult. Pe lângă aceasta, dacă ai şi un stil de viață sănătos, s-ar putea să nu mai ai nevoie muuuult timp de vreo aplicare a vreunui produs anticelulitic

Experiențele cele mai motivante pentru această afacere au fost pierderea din greutate a 40 kg pentru mine şi a 27 kg pentru soțul meu, într-un timp scurt, dar fără efecte negative sau yo-yo effect, plus creşterea sprâncenelor de la 0 la un nivel super natural şi sănătos în doar 7 luni de zile (după experiența pierderii tuturor firelor, în urma unei proceduri cosmetice de vopsire sprâncene cu un nou tip de vopsea, am avut o mică reacție, iar îndepărtarea vopselei s-a făcut cu tot cu fire; am primit gratuit un tatuaj cosmetic din partea doamnei cu pricina, dar la final arătau la fel ca şi un semn Nike întors, aşa că, am reuşit din nou să „mă salvez” tot cu rețetă bio – alias Serul cu proteină de mătase).

Inclusiv tonifierea corpului, în zonele cele mai dificile, în perioada dietei am facut-o tot cu o cremă bio (actuala Cremă Fast Slim). Acum suntem în strânsă legătură cu persoane calificate (farmacistă, make-up artist şi cosmeticiană) şi dorim să vă oferim cele mai bune soluții, chiar şi personalizate. Sunt mândră de ceea ce am realizat până acum şi e o foarte mare bucurie când citim atât de multe feedback-uri pozitive din partea clientelor. Vă mulțumim tuturor pentru susținere.

Cliente fericite